Polityka prywatności szwajcarskiezegarki.eu

Korzystając ze sklepu internetowego szwajcarskiezegarki.eu, akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na niniejszej stronie.
Podanie danych osobowych oraz zgoda na ich przetwarzanie są dobrowolnym działaniem.
Dane osobowe przetwarzane są wyłącznie w zakresie na jaki wyraziłeś/aś zgodę. W przypadku nieprzekazania oraz braku wyrażenia zgody na udostępnienie danych osobowych, będzie to jednoznaczne z brakiem możliwości realizacji przez nas zamówienia.
Bezpieczeństwo danych osobowych jest dla naszej firmy priorytetem, zatem zapewniamy Cię, że Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne.

  1. Administrator danych osobowych szwajcarskiezegarki.eu.

    Właścicielem sklepu internetowego szwajcarskiezegarki.eu jest firma P.H.U. Jubiler Sp. z o.o., 02-822 Warszawa, ul. Poleczki 13 wpisana w Krajowym Rejestrze Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawa XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000050320, NIP 526-10-32-125, REGON 010862745.

  2. Dane które potrzebujemy.

    szwajcarskiezegarki.eu zbiera i przechowuje wyłącznie dane osobowe, które są niezbędne do zrealizowania bieżących zamówień:

    • imię i nazwisko
    • adres do wysyłki
    • adres e-mail
    • numer telefonu
  3. Wykorzystanie Twoich danych osobowych.

    Twoje dane nie zostaną sprzedane żadnym podmiotom trzecim.
    Dane, które zbieramy w trakcie składania zamówienia będą wykorzystane tylko i wyłącznie w celu realizacji transakcji, wysyłki zamówionego towaru.
    Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystywane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje pytania.
    Możesz wyrazić zgodę na wysłanie drogą elektroniczną ankiet badających satysfakcję klientów. Ankiety wysyłane są przez serwisy ceneo.pl, opineo.pl oraz okazje.info i służą do uzyskania opinii na temat transakcji dokonywanej przez w sklepie.
    W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

  4. Kontakt z Tobą.

    Potwierdzenie danych zamówienia oraz finalizacji transakcji następuje za pośrednictwem poczty elektronicznej. W sytuacji gdy podane przez Ciebie w zamówieniu dane będą niekompletne tj. brak nazwiska, brak numeru mieszkania/domu, błędny adres mailowy, nastąpi kontakt z naszej strony w celu wyjaśnienia oraz uzupełnienia/poprawienia danych koniecznych do wysyłki. Tutaj w każdej chwili można zapoznać się z Ogólnymi Warunkami.

  5. Zmiana danych.

    Po dokonaniu zamówienia, danych osobowych nie można zmienić samodzielnie. Możliwość ta jest do zrealizowania przez nasz dział po przekazaniu informacji w formie mailowej w której zawarte będą prawidłowe dane umożliwiające zrealizowanie zamówienia.

  6. W jakim celu zawarta jest informacja o "ciasteczkach (cookies)"

    Pliki "cookies" to tekstowe pliki wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzasz a które zapisywane są na komputerze, laptopie bądź urządzeniu mobilnym z którego korzystasz podczas przeglądania stron internetowych.
    Na naszej stronie "ciasteczka" umieszczone są w celu identyfikacji Twojej przeglądarki w trakcie korzystania z naszej strony, dzięki nim wiemy jaką stronę mamy dla Ciebie wyświetlić. Pliki "cookies" nie zawierają żadnych danych osobowych.

  7. Usuwanie plików "cookies"

  8. Standardowo przegladarka internetowa domyślnie dopuszcza umieszczanie plików "cookies" na urządzeniu końcowym. Ustawienia możesz zmienić w taki sposób, aby zablokować automatyczną obsługę plików "cookies". Szczegóły o możliwościach i sposobach obsługi plików "cookies" dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
    Ograniczenie stosowania plików "cookies", może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

  9. Zabezpieczenie Twoich danych osobowych.

    Komunikacja między naszym serwerem a Twoim komputerem w czasie gromadzenia Twoich danych osobowych, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

  10. Twoje dane

    Przysługuje Ci prawo do żądania informacji o treściach przechowywanych na Twój temat oraz prawo do zmiany, uzupełnienia, uaktualnienia lub usunięcia Twoich danych. Prosimy w tym celu o kontakt pod adresem kontakt@szwajcarskiezegarki.eu

  11. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania odnośnie naszej polityki prywatności napisz: kontakt@szwajcarskiezegarki.eu